Mgr. Hopmanshof 2
4744 BX Bosschenhoofd
0165-312756
j.vandelindeloof@borgesius.net
Op maandag, dinsdag en donderdag kunnen basisschoolkinderen tussen 15.30 uur en 18.00 uur gebruik maken van naschoolse opvang. Onze BSO "De Boschkidzz" maakt gebruik van dezelfde ruimte als de peutergroep, maar heeft uiteraard wel zijn eigen (spel) materiaal.

Na een gezamenlijk rustmoment met drinken en fruit, krijgen de kinderen de kans zich zowel binnen als buiten te ontspannen. De spelmomenten kunnen worden afgewisseld met creatieve en/of sportieve activiteiten, begeleid door de pedagogische medewerksters.

Aanmelden kan op de website van Spelen = Leren.  Ouders kunnen een contract afsluiten voor 1 of meerdere dagen per week. De kosten daarvoor worden verdeeld over 12 maanden gefactureerd. U moet dus iedere maand hetzelfde bedrag betalen. Ook is het mogelijk om een strippenkaart voor 10 x nablijven te nemen.

Via de Kinderopvangtoeslag kunt u een deel van de kosten van de belasting terugkrijgen. Het contract dient daarbij als bewijs van afname BSO. Meer informatie vindt u op www.belastingdienst.nl/toeslagen

Onze vaste kracht Nancy Biemans kan u hierover verder informeren. U kunt haar mailen via: nancy_biemans@hotmail.com.